Zane Stavra ir talantīga konditore no Latvijas, kura jau vairākus gadus dzīvo un praktizē konditoreju Grieķijā. Pamatzināšanas Zane ieguvusi ASV,…
Kulinārijas jomā šogad gaidāms liels un nozīmīgs notikums – pirmo reizi Latvija piedalās pasaules prestižākajā pavāru konkursā “Bocuse d’Or”, un…
Sētdiena ir jauka un smaga diena. No vienas puses tā ir brīvdiena, no otras puses - rīt uz darbu. Lai,…
Picu Fabrika OZO, laimīgās stundas laikā no 12.00 - 15.00, piedāvā Salami, Margaritu un Studentu picu iegādāties tikai pr 4.99.…
15. un 16. oktobrī Tallinā labākie Eiropas šefpavāri aizstāvēs savas valsts godu un pusfinālā cīnīsies par iespēju piedalīties pasaules slavenākā…
Aicinām liepājniekus 14. oktobrī apmeklēt klātienes Monin semināru “Karstie kokteiļi”, kur dalīsimies ar recepšu idejām ziemas kokteiļkartes izstrādei. Semināru vadīs…
Šajā laikā ļoti svarīgi strādāt gudri, ietaupot laiku un finanses, un to lieliski palīdz sasniegt iSi produkcija. Gemoss šefpavāre Ina…
Tējas rituāli ir neatņemama sastāvdaļa rudens sezonā, tāpēc esam sarūpējuši jaunumu – īpaši atlasītas tējas katrai gaumei. Izcilas garšas, izteikti…
Gemoss un Monin sadarbībā ar Latvijas Bārmeņu Federāciju un Valsts SIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” organizē jau piekto…
24. septembrī, piecpadsmito reizi Rīgā norisinājās Vīnziņu jeb Someljē čempionāts. Visas dienas garumā Latvijas vīnziņi sacentās virknē teorētisku un praktisku…
- 1
- 2